marți, 10 august 2010

FC Vaslui l-a luat pe Pouga
Atacantul Christian Pouga s-a înțeles cu staff-ul FC Vaslui, urmând ca următoarele trei sezoane să joace în tricoul galben-verde. Finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, reclădește din temelii linia ofensivă. După Adailton, care își așteaptă cartea verde, la Vaslui a ajuns și camerunezul Christian Pouga. Acesta a fost dorit în iarnă și de Steaua, însă portughezii de la Leixoes, care îl imprumutaseră de la Sevilla, nu au fost de acord să îi dea drumul. Atacantul, în vârstă de 24 de ani, s-a intors în această vară la Sevilla, iar vasluienii l-au convins pe Victor Orta, prin intermediul lui Giovani Becali, să îl transfere la Vaslui. Camerunezul a ajuns la un acord cu Adrian Porumboiu, urmând ca următorii trei ani să evolueze în tricoul galben-verde.
În cele 20 de meciuri disputate pentru Leixoes, Pouga a marcat de cinci ori. Vârful a mai jucat pentru Dalian Shide, Shanghai United, FC Zurich, Aarau, Bellinzona și Sevilla B.
În câteva zile, va ajunge la Vaslui și atacantul nigerian Yero Bello, 22 de ani, de la Hapoel Haifa. La 22 de ani, a reușit să marcheze nouă goluri în 30 de partide

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Vaslui, Vaslui, Romania
Sunt un berbec incapatinat, care adora drumetiile si natura. Imi place sportul, in special fotbalul, insa ma pricep si la handbal si atletism. In prezent sunt corespondent permanent la Gazeta Sporturilor, redactor la cotidianul "Obiectiv de Vaslui" si sunt realizator de emisiuni tv. Deviza mea este "Traieste clipa!". Am terminat Facultatea de drept, insa jurnalismul sportiv ramane la sufletul meu.

maidanul de langa bazar

maidanul de langa bazar