vineri, 29 octombrie 2010

                                      Atentie la Branesti!

Viorel Hizo își avertizează jucătorii să nu-și trateze de sus adversarul din această seară. Tehnicianul Vasluiului s-a supărat pe Pavlovic și Gladstone, care încă nu s-au operat de ligamente, deși sunt accidentați de 11 săptămâni. Viorel Hizo vede un meci dificil cu Victoria Brănești și le cere jucătorilor săi maximă prudență, pentru a putea obține toate punctele puse în joc. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum în Liga I.

“Ne așteaptă un meci foarte greu. Am văzut jocurile Brăneștiului de până acum. Este o echipă dificilă în deplasare, unde a obținut patru puncte. Este echipa care știe să revină și după ce este condusă cu 2-0. Așa a obținut și cele patru puncte, dovedind că este o formație incomodă. Dacă nu suntem atenți, poate să ne surprindă. O victorie în fața Brăneștiului poate să ne inducă o stare psihică bună pentru etapa viitoare”, a spus Hizo.
Partida FC Vaslui - Victoria Brănești se dispută vineri, 29 octombrie, de la ora 18.30, pe stadionul “Municipal”.

Încă nu s-au operat

Din păcate, doi dintre jucătorii de bază ai Vasluiului, Miloș Pavlovic și Valentina Gladstone, sunt accidentați în continuare. Deși stau departe de gazon de aproape trei luni, cei doi fotbaliști nu au ajuns nici acum la operație.
“Mă gândesc la retur, fiindcă turul este pierdut. Dacă erau operați, acum puteau să înceapă recuperarea, iar din iarnă să revină în programul normal de pregătire”, s-a plâns Viorel Hizo.
El le-a dat ultimatum celor doi fotbaliști pentru a se opera de urgență: “Am insistat să se ia o decizie în maximum trei zile, pentru a vedea ce facem cu ei. E o situație care ne incomodează în acest moment”.
Atât Pavlovic, cât și Gladstone au ruptură de ligamente. Ei urmau să ajungă la clinica din Bologna.

Prea mulți accidentați

FC Vaslui a umplut din nou infirmeria. Dacă Răzvan Neagu nu este complet refăcut după întinderea musculară, Lucian Sânmărtean acuză dureri cumplite după operația de pubalgie. Nici Pouga nu este apt de joc, plângându-se în continuare de dureri la gleznă. Hugo Luz încă nu a efectuat operația de pubalgie, iar Jivko Milanov acuză probleme musculare.
“Este de admirat Milanov. Avea dureri musculare și înainte de jocul de la Craiova, însă a insistat să joace. A avut caracter. A venit cu probleme medicale de la echipa națională”, a spus Viorel Hizo, care la jocul cu Brănești nu se poate baza nici pe serviciile lui Stanislav Genchev, pentru cumul de cartonașe galbene.
Și Richard Annang și Alejandro Campano sunt accidentanți, lipsind de la ultimele antrenamente.

Pancu, dat dispărut

Daniel Pancu a lipsit de la antrenamentele Vasluiului din această săptămână. El este dat dispărut de la echipă, nefiind învoit de Viorel Hizo.
“Nici eu nu știu ce e cu Pancu. Nu s-a prezentat la antrenamente”, a spus tehnicianul Vasluiului.
Daniel Pancu susține însă că a primit acceptul finanțatorului Adrian Porumboiu pentru a-și rezolva o serie de probleme personale: “Nu sunt dispărut de la echipă. Am fost învoit toată săptămâna, fiindcă am avut niște probleme personale de rezolvat. A fost informată și conducerea tehnică, dar și domnul Porumboiu, care mi-a dat acceptul”.

Echipa cu cele mai multe puncte

FC Vaslui nu a mai pierdut de șase etape în campionat. Dacă s-ar face un clasament parțial, formația vasluiană ar fi pe primul loc, cu 16 puncte din 18 posibile.
“Este semnificativ pentru echipă, care are mulți jucători valoroși. Sperăm să nu ne oprim aici și să avem continuitate”, a spus Viorel Hizo, care afirmă că în Liga I nu se mai poate vorbi de echipe favorite de dinainte de joc: “Rezultatele sunt incerte înainte de start. Nu poți să fii sigur că obții victoria. Echipele mici produc multe surprize. Se anulează diferența de valoare dintre echipele mai bine cotate și cele mici”, a declarat antrenorul galben-verzilor.
‘Dulăul” consideră că în prezent sunt 7-8 echipe care se bat la podium și avertizează că CFR Cluj nu a ieșit din lupta pentru titlu: “După patru-cinci rezultate pozitive obținute consecutiv, te poți propulsa în plutonul fruntaș. CFR nicidecum nu a ieșit din lupta pentru titlu. Rămâne o echipă valoroasă”.

Și-l dorește pe N’Doye

Viorel Hizo vrea să îl aducă înapoi la Vaslui pe senegalezul Ousmane N’Doye, însă infirmă faptul că i-ar fi cerut lui Adrian Porumboiu să-l transfere din iarnă.
“E normal că mi l-aș dori pe N’Doye la echipă. E un jucător valoros. Nu am discutat cu nimeni din conducere pe această temă”, a spus “Dulăul”.

Temwanjera, în formă maximă

Mike Temwanjera s-a antrenat normal în această săptămână, fiind printre remarcații lui Viorel Hizo. Atacantul din Zimbabwe a fost folosit și în jocurile școală, evoluând atât la echipa rezervelor, cât și la titulari.
“În două săptămâni, ne putem baza pe Temwanjera. Trage tare la antrenamente și poate fi oricând o soluție pentru atacul Vasluiului”, a spus Hizo.
Willian Gerlem are șanse mari să facă parte din lotul Vasluiului pentru meciul cu Victoria Brănești, fiind refăcut complet.

Poftiți la bilete!

De ieri, începând cu ora 13, s-au pus în vânzare biletele pentru partida cu Victoria Brănești. La Peluza Nord, un tichet costă 5 lei, iar la tribunele 1 și 2, prețul biletului ajunge la 10 lei. Pentru tribuna zero, biletul costă 25 de lei. Și astăzi, suporterii Vasluiului își mai pot procura bilete, cele două case urmând a fi deschise de la ora 13 și vor fi închise înainte de startul partidei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Vaslui, Vaslui, Romania
Sunt un berbec incapatinat, care adora drumetiile si natura. Imi place sportul, in special fotbalul, insa ma pricep si la handbal si atletism. In prezent sunt corespondent permanent la Gazeta Sporturilor, redactor la cotidianul "Obiectiv de Vaslui" si sunt realizator de emisiuni tv. Deviza mea este "Traieste clipa!". Am terminat Facultatea de drept, insa jurnalismul sportiv ramane la sufletul meu.

maidanul de langa bazar

maidanul de langa bazar