duminică, 20 martie 2011

Calaul Adailton

Steaua-FC Vaslui 1-1 (0-0)

Fara Viorel Hizo, trimis de comisii alaturi de Adrian Porumboiu la oficiala, vasluienii nu s-au lasat impresionati de boom-ul mediatic provocat de stelisti inaintea jocului. Tripleta de aur al galben-verzilor, Wesley-Adailton-L.Sanmartean, a iesit in evidenta inca din startul partidei. Si nici nu s-au asezat bine stelistii pe teren, ca play-maker-ul Adailton a trimis o torpila, insa a gresit putin tinta (‘6). Vasluiul a aratat ca sta bine si in aparare, iar Kuciak l-a facut pe Surdu eroul negativ din Ghencea, blocand toate mingile acestuia. Pana la pauza, L.Sanmartean si Wesley mai bifeaza alte doua sanse de gol in dreptul galben-verzilor.
La reluare, Steaua are un plus de viteza, iar Rivas se incurca in minge, degajand in Milanov, situatie de care profita Banel Nicolita, care nu mai poate fi oprit de nimeni, aruncand mingea peste Kuciak in poarta goala (’51).
Vasluiul se trezeste imediat din amorteala, iar Wesley este blocat in extremis de Gardos. Presiunea la poarta lui Tatarusanu a crescut precum tsunami-ul din Japonia, iar L.Sanmartean este oprit prin fault la marginea careului de 16 metri. Lovitura libera executata de Adailton a readus sperantele in tabara vasluienilor, punandu-l pe portarul stelist cu botul pe labe (’80). Eurogolul brazilianului a scurtcircuitat si sistemul electric din Ghencea, iar pentru zece minute arena a ramas fara nocturna. Cele 12 minute de prelungire aratate de la margine au scos in evidenta o echipa a Vasluiului sigura pe joc, care a intrat in minivacanta fara infrangere in acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Vaslui, Vaslui, Romania
Sunt un berbec incapatinat, care adora drumetiile si natura. Imi place sportul, in special fotbalul, insa ma pricep si la handbal si atletism. In prezent sunt corespondent permanent la Gazeta Sporturilor, redactor la cotidianul "Obiectiv de Vaslui" si sunt realizator de emisiuni tv. Deviza mea este "Traieste clipa!". Am terminat Facultatea de drept, insa jurnalismul sportiv ramane la sufletul meu.

maidanul de langa bazar

maidanul de langa bazar